Startsida Föreningen A-laget Ungdom Marknad Supporter Biljetter Övrigt Webbshop
NY TRÄNARE I TROJA-LJUNGBY
2014-04-22

Vi är glada att kunna presentera Pelle Svensson som ny tränare i Troja-Ljungby!

Pelle


Pelle Svensson har ett förflutet som vass forward i Rögle BK med bla 3 landskamper, 11 Juniorlandskamper, 115 SHL, 216 allsvenska och 226 matcher för Eisbären Berlin i tyska DEL på meritlistan. 


Efter sin karriär som spelare har Pelle Svensson, född -70, varit ansvarig för Rögles hockeygymnasium under fyra år samt varit Head Coach i Rögles J18 Elit,  SHL och även innehaft rollerna som Sportchef och General Manager i samma klubb. Säsongen 11/12 var han som GM med att ta upp Rögle till SHL. Senaste säsongen jobbade Pelle i Helsingborgs HC som assisterande coach bla.


Kontraktet löper över två år och Pelle börjar sin tjänst hos oss redan idag. Pelle kommer också att delta aktivt i Sportgruppen för att forma truppen inför säsongen 14/15 tillsammans med klubbens nya sportgrupp bestående av  Mikael Larsson (sammankallande), Andreas Nord samt Leif Fantenberg. 


Tillsammans med Pelle kan vi också presentera ytterligare en viktig pjäs i vårt lagbygge inför återtåget till HockeyAllsvenskan -  Mattias Åkesson har skrivit på för en fortsättning i klubben och vi hoppas att inom de närmaste dagarna kunna presentera ytterligare spelare i det nya Troja-Ljungby som växer fram.


Vi önskar Pelle varmt välkommen till oss och önskar  ett stort Lycka Till inför kommande säsong!


 


/Styrelsen i IF Troja-Ljungby.

 

 


 

 


Publiceringsverktyg

IF Troja-Ljungby, Telefon: 0372-621 81, Fax: 0372-839 02, E-post: info@troja-ljungby.com