Startsida Föreningen A-laget Ungdom Marknad Supporter Biljetter Övrigt Webbshop
Troja-TV med Oscar Andersson och Daniel "trucken" Karlsson

 

Det är med stor glädje Troja-Ljungby kan presentera Oscar Andersson och Daniel "trucken" Karlsson. Båda har idag skrivit på för kommande säsong i Troja-Ljungby.
Oscar som gör comeback i Troja efter ett par år i andra klubbar. Förra säsongen ville Oscar satsa på sin utbildning men spelade ändå hockey i Ljungby Hockey där han gjorde otroliga 91 poäng på 26 matcher! Oscar får gärna göra 91 poäng denna säsongen också! Välkommen tillbaka Oscar!

Det är också oerhört kul att Daniel Karlsson fortsätter i klubben och kommer nu spela sin 11e säsong i Troja. Snacka om Trojahjärta där!
Daniel har, precis som Oscar, varit med att spela upp Troja-Ljungby i HockeyAllsvenskan så det känns bra att ha en sådan spelare med i laget som vet vad som krävs.

Micke Larsson presenterar i Troja-TV nedan också en spelare vid namn Simon Fernholm som kommer från Frölundas organisation. Simon fick även spela ett par matcher för IK Oskarshamn på försäsongen förra året. Vi återkommer med intervju med Simon när han är på plats. Välkommen till Troja-Ljungby säger vi så länge.
Spelarprofil för Simon http://www.eliteprospects.com/player.php?player=37054

 

 

 


 

 


Publiceringsverktyg

IF Troja-Ljungby, Telefon: 0372-621 81, Fax: 0372-839 02, E-post: info@troja-ljungby.com