Startsida Föreningen A-laget Ungdom Marknad Supporter Biljetter Övrigt Webbshop

Tvåkronan / ENkronan kommer tillbaka, Du är väl med?

 

 

 

En-, Två-, Tre-, Fem-, eller 10-kronan är tillbaka.
Vi bjuder tillsammans med Er, alla hockeyintresserade på fri entré till matchen:
 IF Troja-Ljungby – Rögle BK 
lördagen den 1/2 kl 16.00

IF Troja-Ljungby känner ett starkt stöd från näringslivet i Ljungby med omnejd, och tillsammans med publiken är det Ni som ser till att vi kan spela Allsvensk hockey. För att ytterligare ge möjlighet att bredda publikintresset så har vi nu under några år använt oss av Enkronan/Tvåkronan vilket innebär att de som väljer att stödja IF Troja-Ljungby lägger En- Två-, Tre- eller fler kronor per åskådare som besöker Sunnerbohov under en speciell match. Arrangemanget, som har fått ett mycket positivt mottagande, är en chans för alla de som inte brukar gå på Trojas matcher att få se elitishockey i Ljungby, och det är Ni, som tillsammans med oss, bjuder på denna underhållning.

När Ni går med kommer Ni att finnas med i annonsering och marknadsföring, i Smålänningen, Trojas programblad, Trojas hemsida och genom affischering.
Förra årets match lockade 3 454 åskådare. Vi hoppas nå lika högt i år. Varje företag satsar en, eller flera kronor/åskådare som kommer till matchen mellan IF Troja-Ljungby och Rögle BK. Entrén är fri för alla, sittplats halva priset.

För att spetsa till det ytterligare har vi nu också, Tre-, Fem-, och Tiokronan för er som vill satsa lite mer. Vi kommer som bonus att lotta ut tre st vinster, till tre av er som deltar.

  • 1:a vinst, Kuvert för 10 personer i Troja Nätverk (värde 4 000 kr), Tisdag 4/3 Troja-BIK Karlskoga (innehåller biljetter, mat, måltidsdryck)

  • 2:a vinst, Kuvert för 6 personer i Troja Nätverk (värde 2 400 kr), Tisdag 4/3 Troja-BIK Karlskoga (innehåller biljetter, mat, måltidsdryck)

  • 3:e vinst, Replicatröja med Troja-autografer.

Vinstchanserna för att vinna denna bonus ökar om man deltar med fler andelar dvs deltar ni i Enkronan har ni 1 st lott (andel), Tvåkronan=2 lotter, Trekronan=3 lotter, Femkronan=5 lotter och Tiokronan=10 lotter.

Har ni redan nu bestämt er för att delta så fyller ni i bifogad talong eller skickar ett mail till info@troja-ljungby.com, för frågor kontakta Trojas Kansli, tel 0372/621 81

 

Efter succe så åter kommer även Supporterkronan. Mer info klicka här


Med förhoppning om ert deltagande på denna match


Vi är med

Vi Var med 12/13
Vi var med 11/12
Vi Var med 10/11
Vi var med 09/10
Vi var med 08/09
Vi var med 07/08
Vi var med 06/07


Supporterkronan

Du är väl med? Fyll i anmälan nedan

Värde:
Företag: 
Kontaktperson:
Adress:
Postnr/Ort:
Telefon:
Mobil:
E-post:
Meddelande

 

 


 

 


Publiceringsverktyg

IF Troja-Ljungby, Telefon: 0372-621 81, Fax: 0372-839 02, E-post: info@troja-ljungby.com